1001 Gece

Beymen

1001 Gece. 1001 Gece Film Konusu. Binbir Gece Masalları ortaçağda kaleme alınmış ve orta doğu kökenli yazarı bilinmeyen anonim bir eserdir.

Survivor Duygu Fotograf Kizlar Duygular
Survivor Duygu Fotograf Kizlar Duygular

25 Eylül- 30 Aralık tarihleri arasında gizemin kapılarını aralatan sergi yolu İzmire düşenlerin Arkas Sanat Merkezine uğrayarak kaçırmamaları gereken bir seçki. Masallar birbirinin çerçevesinde masal içinde masal olarak anlatıcı ağız. Şarkı ilk kez Akçıl ve Ajda Pekkannın Uçankuş TVde sundukları Süper Cumartesi yılbaşı özel ve Ntv yılbaşı özel programında yayımlandı.

Şarkı ilk kez Akçıl ve Ajda Pekkannın Uçankuş TVde sundukları Süper Cumartesi yılbaşı özel ve Ntv yılbaşı özel programında yayımlandı.

Tripadvisorın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Merhaba 1001 gece yatında muhteşem bir kına gecesi organizasyonu gerçekleştirdikTeknenin gerek temizliği bakımısüslemesişıklığı ve ekibi konusunda gayet memnun kaldıkHenüz 1001 gece yatını tercih etmeden önce birçok tekne sahibi ile görüşme yapmıştım fakat içlerinden en beğendiğim ve temiz. Ay ışığı ve 1001 gece 14. İzmirde açılan ve bambaşka bir temayla Binbir Gece Masallarının hikâyesine sürükleyen 1001 Gece sergisi ise bizi masalların büyüleyici ama bir o kadar masum dünyasına çağırıyor.